Mitjans

Recollim aquí les principals entrevistes i reportatges que s'han fet a l'Scrabble Escolar els darrers anys.

Destaquem aquest magnífic reportatge que va fer InfoK.

Jugar amb les paraules al programa INFOK de  TV3

El programa InfoK de TV3 presenta un excel·lent reportatge sobre el Campionat de Scrabble Escolar en català, gravat a l’escola Estany de la Ricarda del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de les autoritats de la ciutat i amb components del Club local de Scrabble ,Club Scrabble el Prat.

VIII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2017,5è-6è de Primària .140 alumnes es donen cita al Prat a l'escola del Parc, a la vuitena final d'Scrabble en català. 27/03/17 ·  elprat.tv. Amb el suport de Xip TV.

VIII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans (2016-2017)

La Berta i l'Andrea campiones de la categoria de 3r-4t de l'ESO de l'Escola Santa Marta de l'Hospitalet de Llobregat

VII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans (2015-2016)

VI Campionat de Scrabble Escolar dels Paísos Catalans (2014-2015)

TV PRAT El Prat acull la final del VI Torneig d'Scrabble Escolar en català

El Prat acull la final del VI Torneig d'Scrabble Escolar en català

Informatiu comarcal XIP/TV/ETV

V    Campionat de Scrabble Escolar (2013-2014)

IV  Campionat de Scrabble Escolar (2012-2013)

III Campionat de Scrabble Escolar (2011-2012)

II  Campionat de Scrabble Escolar (2010-2011)

SUFANG ZHOU      TVPRAT  2011

Alumna de 6è del col·legi Pau Vila de l'Hospitalet junt amb la seva companya d'equip Sheida Alfaro van ser una de les parelles revelació de l'edició del 2011 del Campionat Escolar. Van aconseguir la segona posició a la final de primària, tenint el suport tant dels familiars, de la cap d'estudis Dolors Morancho, i del director José Miguel Reinoso, en una final molt emocionant.

sufang2.JPG

I Campionat de Scrabble Escolar (2009-2010)

FINALISTES DE CASTELLDEFELS    TV3 2010

Final local de Castelldefels, el programa Info K de TV3 va entrevistar els diferents participants de la final, vertaders protagonistes de la jornada, on es veia reflectida l'emoció i la il·lusió per a poder representar-ne amb èxit l'escola.

Una dotzena de parelles participen al 1r Campionat InfantilEscolar  d’Scrabble d’Altafulla 2016  http://ow.ly/Yl7oK

Altafullaradio.cat, la ràdio del Baix Gaià.
ALTAFULLARADIO.CAT

Jugo a Scrabble. Cavall Fort 2017

5/05/2017

Cavall Fort 1315
Minimegacracs

El curs passat, a deu anys, en Sergi va treure set lletres d’una bossa verda i va veure que hi podia escriure una paraula completa, “aliança”, que li valia molts punts perquè contenia la ç. Havia fet Scrabble i va guanyar 83 punts de cop!