II Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans (2010-2011)

Hi van participar 17 escoles: 12 de Castelldefels3 del Prat de Llobregat i de l'Hospitalet  de Llobregatamb un total de 1200  alumnes, que van disputar les prèvies i les finals. De l'entusiasme i l'afició, en donen testimoni les imatges així com l'alta participació. Les 40 parelles finalistes. 20 de 5è i 6è de primària i 20 de 1r, 2n i 3r de secundària, van arrivar a la Segona Final del Campionat Escolar de Catalunya desprès d'unes prèvies i finals locals molt disputades.

PRIMÀRIA

Joan Pey i Guillem López del CEIP Edumar (Castelldefels) van guanyar el Segon Campionat Escolar de Catalunya de Primària, amb un total de 260 punts. En segona posició: Sufang Zhou Sheida Alfaro del           col·legi   Pau Vila de l'Hospitalet de Llobregat   amb   243punts En tercera posició: Arnau Montserrat iMarc Vidal del CEIP Garigot (Castelldefels), amb 220 punts.

En aquesta categoria, la sorpresa va arribar de l'escola Pau Vila que participava per primera vegada, d'on la parella Sufang i Sheida va assolir la segona posició.

El col·legi campió de l'any 2011 va ésser el CEIP EDUMAR. La directora Teresa Permanyer va recollir la copa.

A continuació us en presentem la classificació general:

SECUNDÀRIA

Ares Ramos  i Alba Collado de 2n, de l'Institut Les Marines (Castelldefels), amb 504 punts, van ésser les guanyadores. Andrea García i  Alejandra Jiménez de 2n, de l'Escola Frangoal  (Castelldefels), amb 444 punts, van ocipar la segona posició, i Paula Díaz Núria Gil de 2n, de l'Institut Les Marines (Castelldefels), amb 369 punts, van ocupar la tercera posició, en una final molt ajustada i plena d'emoció fins a l'última tirada.

Alejandra Jiménez va repetir posició, car l'any passat va ocupar també el segon lloc, els guanyadors havent-se decidit a l'última tirada, on l'Ares i l'Alba van assolir una puntuació superior.

El col·legi campió del 2011  en aquesta categoria va ésser l'Institut les Marines. La parella guanyadora en va  recollir la copa.