Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > 6èTorneig de Scrabble Escolar de Sabadell 2016-2017

6èTorneig de Scrabble Escolar de Sabadell 2016-2017

12/03/2017

6è Torneig de Scrabble Escolar de Sabadell 2016-2017, reportatge i classificacions.

https://youtu.be/5b46V23oiZ842  

42 Parelles (84 alumnes ) de sis  escoles han participat enla final del 6è Torneig Escolar de Scrabble de Sabadell, desprès dels tallers  a 12 escoles i mès de 700 assistents.

cartell_sabadell_2017.jpg

En un ambient festiu i ple d'il·lusió com és correspon a una final prèvia d'on han de sortir els finalistes per arribar a les Grans Finals. Els alumnes més novells de la competició que s'han inscrit  aquest any ens tornen a sorprendre pel seu nivell i coneixement,  els tallers realitzats als centres sempre redunden en bons resultats i en una fluidesa de la prèvia molt adient, pel coneixement de les normes i la dinàmica de competició.

 

 

sab_6.jpgsab_4.jpg

En Primària 5è-6è, l'escola Nostra Llar ha estat la guanyadora pujant al podi en primer lloc Marti Roe i Mariona Amboage, brillants triunfadors amb les tres partides guanyades i superant la tercera plaça obtinguda en la 5a edició de l'any anterior i sent uns dels aspirants a classificar-se en els primers llocs a la Gran Final del 25 de març, també destacar el bon campionat de l'escola Sant Nicolau amb un segon lloc amb la parella Jan Quintillà i Sergi Farrès i classificant tres parelles per a la Gran Final i també la escola la Salut amb un tercer podi amb la parella Paula Flores i Ariadna Hermoso, formant un gran equip i classificant tambè tres parelles per al 25 de març a la categoria de primària.

sab_5.jpg

Sabadell_clasi__pim_2017.jpg

 

A la categoria de 1r-2n una escola ha destacat pior sobre dels altres centres la Pau Vila, de la mà de Marina Giannoni han aconseguit classifcar 5 parelles en una final emocionant, Marc Artero i Jan Senar en primer lloc han estat lels seus màxims exponents,  també destacar la tasca del Tutor de l'escola Serra classificant tres parelles per a la Final de 25 de març a la tarda i no oblidem a l'escola Guixot que en la seva primera participació les dues parelles representants han fet un gran Campionat, puguen optar a assistir a la Final.

 

sab_2.jpg

 

Sabadell_clasi_secund_2017.jpg

Agraïm a l'escola Sant Nicolau el fet d'haver posat a disposició de Scrabble Escolar les  seves instal·lacions per desenvolupar l'activitat en particular a la directora Lourdes Cornellà i Magda Urgelés, i també d'una manera especial a les tutores Olga Armengol i Esperança Lienard, que sempre han cregut en aquest projecte, on la llengua es converteix en una eina de cohesió, integració i interrelació entre alumnes i escoles.

 

sab_1.jpg

 

Com sempre la ciutat del Prat de Llobregat acollirà aquest esdeveniment, a l'Escola del Parc, carrer Fondo d'en Peixo 3, entrada per avinguda del Canal,al matí a partir de les 10 Primària, 5è-6è iper la tarda a partir de les 16,15. secundària 2n-3r.Puntualitzem que les escoles amb representants d 3r i 4t de secundària passaran directament a la Gran Final de l'1 d'abril a Barcelona a la Biblioteca Sagrada Família, c / Provença 480, al matí a partir de les 10,15 hores.

tota la informació enwww.scrabbleescolar.cati

per entrenar una nova eina vàlida del joc de l'scrabble en lìnia per a tots els dispositius, els primers 30 dies de manera gratuita   www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble

BANNER_MIND_SPORTS_ACADEMY.jpg

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos