Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > Sabadell, Escola Serra, 2016-2017

Sabadell, Escola Serra, 2016-2017

1/12/2016

6è Torneig de Scrabble Escolar de Sabadell 2016
50 alumnes de l'escola Serra de Sabadell han participat al taller de Scrabble en català organitzat per l’equip de l’Scrabble Escolar per endinsar-se en els fonaments i l’estratègia de l’ Scrabble, Una de les primeres escoles en participar en el Campionat escolar de Sabadell.

Al llarg de les dues sessions, a primer i segon d’ESO, van aconseguir coneixements nous com paraules desconegudes però bàsiques per a l’Scrabble en català: “al·lè”, “ça” i “ço”, el tastet de l’anagramador i el joc en línia “Catamots”.

A l'hora d'haver de decidir quina paraula posar sobre el tauler, amb l'afegit de fer el màxim de punts, neixen no pocs dubtes. És aquí on intervé l'ajut de jugar en parelles, on la col·laboració esdevé un element primordial i l'intercanvi d'opinions moltes vegades porten a la millor elecció.
VÍDEO REPORTATGE  https://youtu.be/0pejbfW-GeE

Tots s’ho van passar molt bé! Veure el somriure i els ulls completament il·luminats d’aquests nois i noies , aconseguint tot això a través de l'Scrabble, és la nostra màxima motivació per promoure aquest joc entre els joves.
Agraïm a la Directora del centre, Maria del Mar Navarro i al professorat, en particular al tutor de 3r David Ortiz , per el seu entusiasme i l’iniciativa d’introduir el joc de l’Scrabble a les aules. També agraïm a la professora de català, Ana Maria Armaza, la seva col·laboració , per facilitar la tasca a l’equip de l’Scrabble Escolar, la Sayaka i en Francesc.
Esperem veure les parelles representants a la Final prèvia de Sabadell el divendres 10 de març a la tarda a partir de les 15,30 a l'Escola Sant Nicolau.
D'on sortiran les parelles que representaran la ciutat i a l'escola en les grans finals que es disputaran el dia 25 de Març al Prat de Llobregat, a l'Escola del Parc, dematí, primària 5è-6è (10,30hores) i per la tarda secundària 1r-2n.(16 hores)
I el dia 1 de abrl de 2017 la Gran Final dels majors,de 3r-4t de secundària al matí a la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona.
#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble www.fiscrabble.catwww.scrabbleescolar.cat #catala #cnl

serra_2.jpgserra_4.jpg

serra_3.jpg

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos