Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > Video Campionat escolar valencià de Scrabble 2016

Video Campionat escolar valencià de Scrabble 2016

17/04/2016

VÍDEO Campionat Escolar Valencià de Scrabble 2016
Avui a Elx ha ixit el sol, també a la Nau de la Innovació de la Universitat Miguel Hernàndez, 36 alumnes de 6é de Primària i 1r i 2n dESO han jugat un Festval de Scrabble Escolar, el primer al Pais Valencià, omplint la sala d'un esclat de paraules, somriures i colors com el cartell que anunciava la trobada.
https://youtu.be/esSNqfrgIpA
IES Severo Ochoa, Escola Candalix, IES Misteri d'Elx, IES Nit de l'Alba.
Scrabble Escolar segueix expandint la seva activitat. Ara ha iniciat el seu camí per Elx, al País Valencià, amb El 1r Festival Escolar valencià de Scrabble, una primera trobada que serà el punt de partida per a futures col·laboracions dins el VIII Campionat Escolar de Scrabble dels Països Catalans 2017.
Agraïm la presència de Patricia Macia Regidora d'Educació, Cultura i Promoció Lingüística de l'Ajuntament d'Elx i portaveu del Grup Municipal Socialista, pel seu suport, també agraïm a Josep Enric Escribano, president de l'Associació Cívica per la Llengua el Tempir, que hi hagi pensat amb Scrabble Escolar com a element de cohesió i integració a través de la llengua d'una manera lúdica i divertida així com també a Jordi Guilabert President de l'associació el Tio Tonico que amb la seva amabilitat s'ha convertit en un cicerone molt amè acompanyant-nos i explicant les , anècdotas, tradicions i història de la ciutat.
Scrabble Escolar amb el suport de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català) i de tots els grups i clubs que la componen, se senten molt orgullosos de la tasca iniciada al Baix Vinalopó i es reafirma en el seu compromís de continuar expandint amb mes entusiasme i il·lusió aquest meravellós joc de les paraules.
També comptem amb acords de col·laboració amb la Plataforma per la Llengua i els CNL de Catalunya .els quals ens donen els seu plé suport. 
Sense oblidar-nos de l'empresa MATTEL que des del principi va creure en el nostre projecte-
Agrair tambè la presència d'Arola Conesa del Club de Scrabble de Premià de Mar la seva tasca informàtica a Santi Rosales del Club de Scrabble Santandreu de la Barca la seva predisposició sempre a promocionar l'Scrabble, a Adela Ruiz del Club de Scrabble El Prat de Llobregat el Club més veterà de Catalunya la seva simpatia i Francesc Gallen Secretàri de la FISC i Promotor de Scrabble Escolar juntament amb tot l'equip que el formen, sense ells no seria possible..Octavian,Sayaka,Cristina, Toni, Ramon,Monserrat,Neus,...


@fiscrabble ‪#‎scrabbleencatala‬ ‪#‎scrabblecat‬ ‪#‎scrabble‬ @elx @valencia @bcn @maciamateu
@fiscrabble #scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble @elx @valencia @bcn @maciamateu

 

VIDEO_CARATULA_ELX_2016.jpg

elx_grup.jpg

ELX_1.jpgELX_2.jpg

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos