Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > I Campionat de Scrabble Escolar de Castelló Comarques 2016

I Campionat de Scrabble Escolar de Castelló Comarques 2016

26/05/2016

Donem la benvinguda a un nou grup de scrabble al País Valencià a Nules a Castelló, i s’estrena amb la iniciativa d’un professor de llengua catalana Joan Doñate, que durant molts anys va residir i va exercir la docència a l’IES Estany de la Ricarda al Prat de Llobregat.
Ell va ser dels primers a creure i participar en el projecte de Scrabble Escolar i els seus alumnes van contribuir amb la seva il·lusió, voluntat i constància , als tallers, aconseguir la primera posició a la Gran Final de 2015.
Inaugura la seva creació amb el primer Campionat de Scrabble Escolar de Castelló Comarques, sis poblacions amb sengles instituts es trobaran el 18 de juny, a la sala multifuncional de l’IES Gilabert de Centelles a on Joan prepara actualment als seus alumnes.
Amb el suport de la Federació Internacional de Scrabble en Català la Plataforma per la Llengua formant part del circuit del Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans, aquesta primera cita serà de preparació per a la temporada següent on els finalistes de la Comunitat Valenciana podran assistir a la Gran Final a Catalunya.
@fiscrabble ‪#‎scrabbleencatala‬ ‪#‎scrabblecat‬ ‪#‎scrabble‬ ‪#‎nules‬ ‪#‎castello‬‪#‎elx‬ ‪#‎alacant‬ ‪#‎bcn‬ www.fiscrabble.cat www.scrabbleescolar.cat   www.catamots.cat

cartell_nules_2016.jpg

VÍDEO PROMOCIONAL ,

https://youtu.be/on5FTbT1CEg

 

cartell_nules_video__2016.jpg

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos