Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > Formentera, el racó de l'Scrabble,CEIP Mestre Lluís Andreu de Sant Francesc Xavier.

Formentera, el racó de l'Scrabble,CEIP Mestre Lluís Andreu de Sant Francesc Xavier.

20/11/2016

Hi ha moltes maneres d'engrescar els nens per a que juguin a l'Scrabble... En Pau Arranz, president del CS Eivissa, en té una de pròpia que ha volgut compartir amb nosaltres...

 

Ell és professor a Formentera, al CEIP Mestre Lluís Andreu de Sant Francesc Xavier. Té al càrrec els alumnes de 5è de Primària (10 anys). 
A classe, tenen els "racons" on juguen a diversos jocs educatius. Hi ha dos racons dedicats a l'Scrabble: en català i en castellà. Els nens, per parelles, es reparteixen pels diversos jocs i van recorrent tots els racons... Un dels que més els hi agrada és el de l'Scrabble.

fixat_pau.jpg


Juguen un contra l'altre fins que algú arriba als 50 punts i canvien de racó... Però cal fer-ho bé! Primer, sempre cerquen al validador si la paraula és correcta i, després, per si hi ha cap dubte sobre el significat o per a confirmar-ho, consulten amb el diccionari de paper (DIEC) que tenen a classe. Si en Pau veu alguna paraula poc usual al tauler, demana als alumnes que li expliquin el significat.

pau2.jpg


Així, empren l'Scrabble per a treballar l'ortografia, el vocabulari i les matemàtiques... Tot a la vegada!

pau1.jpg

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos