DECOLÒNIES...

30/12/2016

Acomiadem l'any i donem la benvinguda al 2017 amb un avanç dels Reis d'Orient per al VIII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2017.
DECOLÒNIES Cases de Colònies per a escolars, turisme familiar, vacances en família, colònies d'estiu, agrupaments, esplais,... amb més de 60 cases www.decolonies.com col·laboraran amb el nostre Campionat.
Premiarà les tres parelles que es classifiquin en primer lloc de cada categoria, amb una estada de cap de setmana en règim de pensió completa que podran estar acompanyades per un adult, és a dir, 6 guanyadors i 6 adults, a l'alberg Roques Blanques, Ribes de Freser (Ripollès) http://roquesblanques.cat/es . Si es volen acompanyar de més familiars, hauran d'assumir el cost del moment de la temporada.
El premi serà vàlid fins al 31 d'agost de 2017.
Per mestres i tutors també hi haurà un reconeixement, se'ls donaran vals de descompte del 15% per la contractació on-line per a una estada a les cases de Roques Blanques (Ripollès) http://roquesblanques.cat/es o El Xalió (Garrotxa) http://elxalio.com/

Decolònies s'uneix al projecte del Campionat de Scrabble Escolar en Català i patrocina aquestes estades per a la parella primera classificada de cada categoria: 1r lloc de 5è-6è EP, 1r lloc de 1r-2n ESO i 1r lloc de 3r-4t ESO.
#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble www.scrabbleescolar.cat www.fiscrabble.cat #decolonies #casesdecolonies

LOGO_DECOLNIES_color.jpg

 

DECOLONIES_ROQUES_BLANQUES_.jpg

 

DECOLONIES_EL_XALI_.jpg


Etiquetas: scrabble-escolar scrabble decolonies alberg xalio roques-blanques

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos