Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > Crònica de la Gran Final Escolar de Primària,5è-6è, 2017

Crònica de la Gran Final Escolar de Primària,5è-6è, 2017

27/03/2017

Cada vegada, més escoles volen participar al campionat, pel que es fa difícil restringir la seva participació a la Gran Final, malgrat les prèvies a Altafulla (El Roquissar, La Portalada, Antoni Roig), Castelldefels (Antoni Gaudí, Els Pins, Frangoal, Sant Ferran, Jacint Verdaguer) i Sabadell (Creu Alta, Nostra Llar, Sant Nicolau, La Salut). En altres casos, com el Col·legi Montserrat de Cerdanyola de Vallès o Joan Coret de Badalona, com a únics representants de la seva ciutat, han concorregut a la Gran Final directament. De la ciutat seu de l’esdeveniment, hem tingut representants de l’Escola del Parc (amfitriona de l’esdeveniment) i la Tarradellas.

Video del Campionat https://youtu.be/PZbkLcJ1u4w

En total, 140 nens i nenes de primària han dut a terme tres emocionants rondes. Malgrat la intensa pluja de la nit anterior, problemes de trànsit que van retardar una mica el començament del campionat i qüestions de salut (un dels guanyadors va competir amb un braç enguixat), curiosament no va faltar a la cita cap dels participants convocats, cosa que no s’havia aconseguit mai…

prim_5.jpg

 

Vuit anys de Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans, més de 15.000 alumnes hauran participat, un cop sumats els d’aquesta temporada, en tallers, demostracions prèvies i finals.

 

prim_4.jpg

Destaquem al primer lloc la gran final duta a terme per la parella Martí Roé i Mariona Amboage, de l’escola Nostra Llar, ja campions en la fase prèvia de Sabadell. Amb tres victòries, amb una mitjana de 210 punts i un total de 632 (a 10 tirades).

prim_2.jpg

En segon lloc, la parella formada per Max Oromí i Peter Jan de l’Escola Antoni Gaudí de Castelldefels, recordem que a la fase prèvia de la seva ciutat van obtenir un tercer podi.

prim_10.jpg

 


El tercer lloc va ser per a Gerard Revilla i Júlia Patiño de l’escola Joan Coret de Badalona, dominadora a les darreres temporades de les primeres places; aquest cop el Gerard i la Júlia, amb una mitjana de 115 punts, han estat a 22 punts de diferencial d’obtenir un segon podi.

prim_9.jpg

 

Hem de posar en valor també la gran progressió de la parella de l’escola Montserrat de Cerdanyola del Vallès, formada per Marc Vallejo i Carla Collado, en quart lloc, amb tres victòries i 509 punts, però el diferencial ha marcat la seva classificació.

Nou escoles han copat els deu primers llocs de la classificació, donant mostra del nivell assolit al Campionat, amb nou parelles invictes al final del Campionat.

Clasi_5-6_primria_2017_n.jpg

Agraïm a professors, directors i pares, que s’han implicat amb aquest projecte i han donat suports als participants. Amb la seva tenacitat, constància i il·lusió, fan que la nostra cultura i la nostra llengua estigui més viva que mai…

Agraïm el suport de les institucions, del Departament de Normalització Lingüística de la Generalitat a traves dels CNL i de la seva responsable Ester Franquesa . i la Plataforma per la Llengua present en tots els àmbits dels Països Catalans.No oblidem a la Federació Internacional de Scrabble en Catalá, una associació incondicional amb els seus diferents equips directius i clubs i grups de joc, per l'àrdua tasca de promoció de l'Scrabble en Català

LOGO_CONSORCI_jpg.jpgLOGO_PLATAFORMAjpg.jpg

 

 

logo_fisc_nou_blau_jpg.jpg


També agraïm la col·laboració de Mattel, com cada any, al detall que Decolònies ha tingut amb els guanyadors i els professors que han acompanyat els seus alumnes a la Gran Final. I a Mind Sports Academy per per creure en aquest projecte i facilitar tenir un joc en xarxa en català, per a qualsevol dispositiu  www.minsportsacademy.com/ca/scrabble

LOGO_DECOLNIES_color.jpgLOGO_MATTEL_.jpg


LOGO_MIND_SPORTS_jpg.jpg

Hem gaudit de la presencia de les autoritats de la ciutat de El Prat: Pilar Eslava, regidora d’Educació i Cuadri Morillas, tècnica de l’Ajuntament. També hem rebut la visita de la televisió de El Prat, que ha fet protagonistes als jugadors i jugadores.

http://elprat.tv/2017/03/27/120-alumnes-donen-cita-al-prat-la-vuitena-final-dscrabble-catala/

TV_PRAT_CARATULA_2017.jpeg_25_jpeg.jpeg


Felicitem als primers classificats i a tots els participants a la Final, tots els assistents heu guanyat…

grup_primaria_2017_jpg.jpg

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos