Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > I Campionat escolar valencià de Scrabble 2016

I Campionat escolar valencià de Scrabble 2016

12/04/2016

I Campionat escolar valencià de Scrabble, el pròxim 16 d’abril, a Elx

El dissabte, 16 d’abril, s’inicia el 1r Campionat escolar valencià de Scrabble a Elx, a l’edifici Innova de la Universitat Miguel Hernández (UMH). El campionat és part del VII Campionat Escolar de Scrabble dels Països Catalans, i una primícia en terres valencianes.

Organitzat per El Tempir, el Tio Tonico, Scrabble Escolar, la Federació Internacional de Scrabble en Català, la Universitat Miguel Hernández i l’Ajuntament d’Elx, i amb la col·laboració de Mattel, el Consorci per a la Normalització Lingüística, la Plataforma per la Llengua i Catamots, el 1r Campionat escolar valencià de Scrabble d’Elx començarà a les 10h i durarà fins a les 13h.

L’esdeveniment reunirà alumnes procedents de diverses escoles i instituts en un torneig apassionant, en què els escolars podran demostrar-ne els coneixements de llengua.

Des de fa més de set anys, Scrabble Escolar organitza un ampli ventall d'activitats de Scrabble dirigides a les escoles i els instituts, per a apropar aquest joc al jovent: tallers, cursos de formació, competicions internes o interescolars, etc. Els beneficis assolits són múltiples: millor coneixement del vocabulari, de l'ortografia, la pràctica del càlcul mental i d'elements d'estratègia, l'oportunitat de col·laborar i socialitzar.

Durant tot aquest temps, hi han participat més de 14.000 alumnes, als quals ara s'afegeixen els escolars del País Valencià, a través del 1r Campionat escolar valencià de Scrabble d'Elx.
Més informació en http://goo.gl/r1Z0jF.

www.scrabbleescolar.cat

www.fiscrabble.cat

@valencia @elx @scrabblecat @castello

CARTELL_VALENCIA_2016__n.jpg

Etiquetas: elx valencia

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos