Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > L'Hospitalet, Escola Lola Anglada. 2016-2017

L'Hospitalet, Escola Lola Anglada. 2016-2017

17/01/2017

VIII Campionat de Scrabble Escolar del Països Catalans 2017
L'Escola LOLA ANGLADA és un centre públic d'Educació Infantil i Primària al barri de Can Serra de l'Hospitalet de Llobregat.
https://youtu.be/hoHfmL0qgZc
Per primera vegada l'scrabble ha entrat a les seves aules, gràcies a la Jamila de l'AMPA i al compromís de les seves tutores, la Rut i la Josefa i la Regiduria d'Educació de l'Hospitalet a travès de la  Yolanda Riera, tècnica social coordinadora Programa d'Acompanyament Educatiu a les Famílies.
Els 50 alumnes de primària, han estat els protagonistes d'una experiència, motivadora, inclusiva i cohesionadora on la interrelació entre ells és un dels fets diferencials i jugant i aprenen a aprendre a estimar una llengua. Desenvolupant la capacitat de l'ús del llenguatge (lèxic, ortografia, gramatica) i també la matemàtica bàsica a través d'una activitat lúdica i integradora.

El Club de Scrabble de la ciutat l'Hescarràs amb la Sayaka Kamikariya i la Federació Internacional de Scrabble en Català i Scrabble Escolar amb el Francesc Gallen, han sigut els dinamitzadors i promotors d'aquesta activitat.

www.l-hescarras.cat

www.scrabbleescolar.catwww.fiscrabble.cat#scrabnbleencatala#scrabblecat#scrabble

lola_4.jpglola_1.jpg

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos