Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > VIDEO Taller de Scrabble col·legi Claret Sabadell 2015.12.03

VIDEO Taller de Scrabble col·legi Claret Sabadell 2015.12.03

11/12/2015

Taller de Scrabble col·legi Claret Sabadell 2015.12.03
27 alumnes de 1r d'ESO han estat els protagonistes de l'últim taller desenvolupat a Sabadell per Scrabble Escolar amb el suport de la FISC i l'Ajuntament de la ciutat i membres del Club local de Scrabble, acompanyats de la professora Montserrat Manresa, impulsora del taller a l'escola.
La il·lusió dels alumnes i dels seus tutors, dels directors d'escoles de les AMPAS és el veritable motor d'aquest projecte, on l'eix vertebrador és la Llengua Catalana, des d'un punt de vista lúdic, divertit i integrador.
I ara ja amb la vista posada en les prèvies i Finals
a preparar la final local del dia 27 de febrer, un dissabte a la tarda, a l''escola Nostra Llar, on de nou l'Scrabble Escolar en català serà el protagonista d'un altre esdeveniment multitudinari. 100 alumnes és divertiran i competiran per representar a la seva escola i a la seva ciutat a la Gran Final del VII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2016 al Prat de Llobregat del 12 de març.
https://youtu.be/AyAXDqH0sf0

10 tallers i 9 escoles i 226 alumnes ja estan practicant el joc de l'Scrabble.

En aquesta ocasió el taller també conduit per la Sayaka i Francesc de Scrabble Escolar han fet les delícies d'un grup entregat i desitjós de participar i aprendre.

Des de Scrabble Escolar es deixa la porta oberta perquè qualsevol escola que no hagi pogut participar dels tallers, es posi en contacte amb nosaltres per poder tenir alguna parella representant de la seva escola a la Prèvia de Sabadell del dia 27 de febrer sempre i quan hagi places lliures.

# Scrabblencatala # scrabblecat # scrabble www.fiscrabble.cat www.scrabbleescolar.cat
# Scrabblencatala # scrabblecat # scrabble www.fiscrabble.cat www.scrabbleescolar.cat

CLARET_VIDEO_2015.jpg

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos