Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > Vídeo i Classificacions Prèvia, XXI Torneig de Scrabble Escolar de Castelldefels 2016

Vídeo i Classificacions Prèvia, XXI Torneig de Scrabble Escolar de Castelldefels 2016

6/03/2016

Vídeo reportatge,  imatges i classificacions.l'Scrabble Escolar ha tingut una nova cita a Castelldefels a la biblioteca Ramòn Fernàndez Jurado .96 escolars de 12 escoles diferents han jugat una altra final prèvia de scrabble en català, en dues categories 1r i 2n de secundària i 5è i 6è de primàriaEnfront de la veterania dels alumnes de 1r i 2n de l'ESO es veien les cares de sorpresa i estupefacció dels novells alumnes de 5è de primària, en entrar a la magnífica sala, en la seva primera experiència en una final ... però en tots ells el denominador comú era la IL·LUSIÓ.

https://youtu.be/AgI-HbIaPQQ

Agraïm a tots els tutors professors i directors dels centres la seva implicació en el projecte i com no a l'Ajuntament de Castelldefels des del seu departament d'Educació i Joventut per la dedicació perquè aquest campionat segueixi sent un dels pioners i més multitudinari del Campionat Escolar dels Països Catalans .També donar les gràcies a tots els participants per assumir amb total esportivitat el compliment de les mínimes regles de la competició i dels resultats obtinguts.

Baixa't les imatges que mès t'agradin :https://drive.google.com/folderview?id=0Bz7Ols5BiwVcbVBnWFhZSEpsdlE


Demostrant que l'Scrabble és una manera lúdica i divertida de defensar la llengua sent un instrument d'integració i cohesió servint per la millora de l'ortografia i el càlcul mental.Les 10 primeres parelles de cada categoria són les classificades per acudir a les Grans Finals del dia 12 de març, al Prat de Llobregat a l'escola del Parc, entrada per avinguda del Canal. Al matí a partir de les 10 Primària 5è i 6è. A la tarda a partir de les 4 secundària 1r i 2n.El nostre agraïment molt especial a l' Esther i Jose Luis de l'Ajuntament també als voluntaris i jutges del torneig Adela, Santi, Arola, Sayaka i Francesc de Scrabble Escolar i tots els membres de l'equip que han treballat perquè aquest somni es faci realitat any rere any. i com no a la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català) que amb els Club i grups implicats donen el suport necessari per tot el territori dels Països Catalans.www.scrabbleescola.cat www.fiscrabble.cat #castelldefels #scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble.

CASTELL_PRIMARIA.jpg

Classi_Castelldefels_Primria2016_1.jpgCASTELL_1r_2n_2016.jpgClassi_Castelldefels_secundria2016.jpg

Etiquetas: campionat-scrabble scrabble-escolar torneig-de-scrabble torneig-escolar

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos