Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > Sabadell, IES Jonqueres, 2016-2017

Sabadell, IES Jonqueres, 2016-2017

22/11/2016

6è Torneig de Scrabble Escolar de Sabadell 2016

Malgrat  la pluja d'un  matí de novembre, 100 alumnes de l’Institut Jonqueres de Sabadell es van reunir al taller de Scrabble en català organitzat per l’equip de l’Scrabble Escolar per endinsar-se en els fonaments i l’estratègia de l’ Scrabble, per primera vegada. al centre.Al llarg de les quatre sessions, de les  quatre aules de quart d’ESO, van aconseguir coneixements nous com paraules desconegudes però bàsiques per a l’Scrabble en català:  “al·lè”, “ça” i “ço”, el tastet de l’anagramador i el joc en línia “Catamots”.


A l'hora d'haver de decidir quina paraula posar sobre el tauler, amb l'afegit de fer el màxim de punts, neixen no pocs dubtes. És aquí on intervé l'ajut de jugar en parelles, on la col·laboració esdevé un element primordial i l'intercanvi d'opinions moltes vegades porten a lamillor elecció.

Vídeo https://youtu.be/gT7naj2CEH4


Tots s’ho van passar molt bé! Veure el somriure i els ulls completament il·luminats d’aquests nois i noies , aconseguint tot això a través de l'Scrabble, on l'exercici d'anagramar, descobreix un mon de possibilitats lingüístiques increïble , també  és la nostra màxima motivació per promoure aquest joc entre els joves.


Agraïm a la Direcció del centre  i al professorat, en particular en Samuel i Virginia, l’iniciativa d’introduir el joc de l’Scrabble a les aules com també la magnífica organització duta a terme , per facilitar la tasca a l’equip de l’Scrabble Escolar,  la Sayaka i en Francesc.Esperem veure les parelles representants a la VIII Gran Final de Scrabble Escolar dels Pa ïsos Catalans de 3r i 4t de secundària a Barcelona  el dissabte 1 d'abril  al matí a partir de les 10 a la Biblioteca de la Sagrada Família–Josep M. Ainaud deLasarte, carrer de Provença 480, 08025

#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble  www.fiscrabble.cat www.scrabbleescolar.cat #catala #cnl

Video https://youtu.be/gT7naj2CEH4

Jonqures_foto_unnamed.jpg

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos