Inici > IX Campionat (2017-2018) > Notícies destacades > MANRESA IES LLUÍS DE PEGUERA, 2015

MANRESA IES LLUÍS DE PEGUERA, 2015

23/12/2015

El dia 22 de Desembre és va presentar el joc de l'Scrabble en Català i el VII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2016, als mes de 120 alumnes de 3r. d'ESO de l'institut Lluís de Peguera de Manresa. La matinal va transcórrer a l'històrica biblioteca Sarret i Arbós del mateix institut. L'organització va anar A càrrec de Scrabble Escolar, la FISC (Federació Internacional d'Scrabble en Català) conjuntament amb l'AMPA i el Claustre de Professors.
Van conduir la matinal la Sayaka, en Joan i en Francesc.
https://youtu.be/t9OXjgQCqSQ
La biblioteca és va convertir en un formiguer de lletraferits a la recerca de la paraula oportuna. La resposta dels alumnes va ser molt positiva mostrant en general gran interès. esperem que aquests moments màgics de pensament real sense intervenció de la maquineta de torn tingüi continuïtat per tots aquells i aquelles que encara creguin en la paraula. Encantats d'haver compartit aquesta magnífica experiència lúdico-educativa, restem a la vostra disposicio per al que calgui.
Donem les gràcies a la directora Assumpta Pla per la seva implicació en el projecte i també a l'Ermengol Calvet de l'Ampa de l'IES, així també a professors i tutors que amb la seva presència han fet d'aquesta jornada, tot un festival de diversió , cohesió aconseguint que fos tot un èxit.

 

YOOTUBE_IES_LLUS_DE_PEGUERA..jpg

 

Etiquetas: manresa

Informació de contacte

Contacte amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.

Correu: info@scrabbleescolar.cat

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos